неділю, 15 листопада 2015 р.

День ліцеїста

Традицією вже стало щорічне святкування в Кам'янському еколого-економічному ліцеї Всесвітнього Дня ліцеїста, що відзначається 19 жовтня. Цього року свято припало на понеділок, тому для усіх учнів ліцею була проведена тематична лінійка "Ліцейне братство - наша друга родина! " 
Після занять восьмикласники завітали до літературно - меморіального музею О. С. Пушкіна і П. І. Чайковського, де для них був проведений пізнавально-тематична захід.
Для Кам'янки День ліцеїста асоціюється в першу чергу із життям О. С. Пушкіна. Адже його навчання в Царськосельському ліцеї - дата заснування якого 19 жовтня 1811 року - і є однією з найголовніших причин відзначення свята у нашому місті. 
 Під кінець заходу розпочалося нове дійство - посвята у Ліцеїсти. Урочисту клятву виголосили учні 8 класів, які прибули протягом навчального року. Також їм були вручені іменні значки нашого навчального закладу. Кожне слово закарбувалося в душу, запам'яталося на все життя, адже треба бути гідним високого звання - Ліцеїста Кам'янського еколого-економічного ліцею "Камелія". Дружба, рівність, людяність, взаємодопомога, вірність ліцейному братство - це те, що об'єднує нас усіх!

Немає коментарів:

Дописати коментар